مدیریت سبز دانشگاه

EnAr

دورهمی دانشگاه و صنعت با محوریت مسایل محیط زیستی

نشست دانشگاه با صنعت پالایشگاهی نفت ستاره خلیج فارس

این نشست به منظور گفتگو در خصوص چالشها، شناسایی و رفع مشکلات صنعت و در راستای شعار سال با رویکرد فناورانه و دانش بنیان با حضور پرشور دانشجویان، اعضای هیئت علمی دانشگاه،  مدیریت سبز، دفتر کارآفرینی و ارتباط با صنعت، دانشکده مهندسی شیمی و نفت، نمایندگان و متخصصان شرکت پالایش نفت ستاره خلیج فارس در سالن فرهنگ دانشگاه برگزار گردید.
در این نشست دورهمی مباحث گوناگونی پیرامون موضوع محیط زیست و مشکلات پیش روی صنعت مطرح گردید. نماینده واحد محیط زیست شرکت پالایش نفت در خصوص موضوعاتی همانند بازیافت پسماند، تصفیه پساب، آلودگی هوا و فضای سبز توضیحاتی را ایراد نمودند. در ادامه آموزش دانشجویان  در حوزه های مختلف و تعامل طرفین و بررسی ظرفیت های دانشگاه در حوزه مدیریت سبز از جمله موارد مطروحه در این دورهمی بود.
در پایان پرسش و پاسخ توسط دانشجویان، اعضای هیئت علمی و کارشناسان صنعت صورت پذیرفت و مقرر گردید ارتباط و تعامل بین دانشگاه و پالایشگاه نفت ستاره در حوزه محیط زیست، انجام تحقیقات کاربردی مشترک و رویدادهای فناورانه به صورت جدی و هدفمند در دستور کار قرار گیرد.